Sno stilen! - Stilguide för Ex On The Beach

Vill du ha samma still som deltagarna i EOTB? Då ska du fortsätta läsa! Vi samlat de viktigaste länkarna och de viktigaste tipsen för att få en cool och snygg klädstil och ett charmigt vitt leende.

Badmode

En stor del av tiden så ser vi exen endast klädda i badkläder. Kanske inte så konstigt om man befinner sig på Mauritsius eller någon annan paradis-ö. Då är det viktigt med att ha ett par välsittande badshorts eller en snygg bikini. 

Badshortsen får inte vara för små. Men samtidigt ej heller som stora hawaii-shorts. Det är inte år 2005 liksom! Ju mer vältränad man är, desto tajtare och mindre badshorts kan man bära upp. 

En bikini ska ha snygga snitt och inte alltför breda band. Täcka allt men underdelen ska inte se ut som mormors gamla trosor! Färgerna kan variera och matchas bäst beroende på i vilket sammanhang bikinin skall bäras.

Köp exens badmode här!

Kläder

Deltagarna i Ex On The Beach lyckas blanda en avslappnad street-look med en lite mer classy stil. Ofta beroende på situation och sammanhang. På killarna ser vi mycket dressade skjortor men som bärs uppknäppta och i olika mönster.

Tjejerna blandar snygga överdelar med tajta jeans eller andra byxor. Men har även ibland snygga och moderna klänningar som gör sig bra mot brunbränd hy.

Hur man bär upp olika kläder är väldigt olika från person till person. Men generellt sett så gäller det att välja kläder som håller hög kvalitet och ha en bra kroppshållning.

Här kan ni sno stilen rakt av och handla där exen också säkert handlat!

Kropp & accessoarer

Vad är snyggare än en brunbränd och vältränad kropp tillsammans med ett gnistrande vitt leende? Deltagarna i Ex on the beach tränar och håller kroppen i trim. Har också olika accessoarer som matchar till olika outfits. Exempel på det kan vara klockor, slipsar, armband, skärp och liknande.

En annan sak som också verkligen piggar upp är ett vitt leende. Det är pricken över I:et. Att le och ha ett vitt leende är snyggt! Men tänderna blir av naturliga orsaker av så som mat och dryck missfärgade. Men det är lätt att förändra! 

Gör som många av exen. Återställ tändernas vita nyans med tandblekning!

Ex on the beach